Uudised

Arenduskeskus ootab Põlvamaa ettevõtjaid ringmajanduse tegevusplaani koostamisse
2022-11-09 11:13:00

Kutsume sind kaasa mõtlema maakonna ringmajanduse tegevusplaani koostamises, 18. novembril KODASe seminaruurimis (Siidrikoja, Valgjärve küla, Kanepi vald, www.kodas.ee). Ürituse algusajaks on 13.00 (toekam kohvilaud ootab tulijaid alates 12.30st) ning planeeritud lõpp on kell 16.00.

Arutelu on osa laiemast ringmajanduse alasest analüüsist nimega „Põlvamaa ringmajanduse võimaluste terviklik kaardistamine ja tegevuskava koostamine“. Praeguseks on analüüsi käigus viidud läbi dokumendianalüüs, maakonna ettevõtjate küsitlus ning täpsustavad intervjuud.

Planeeritava ürituse eesmärgiks on tekitada arutelu ringmajanduse põhimõtete rakendamise võimaluste üle Põlvamaa ettevõtluses ning valideerida seniste tegevuste põhjal sõnastatud võimalikke tegevussuundasid ja tegevusi. Üritusel annab Eesti ringmajanduse arendamise suundadest ülevaate Keskkonnaministeeriumi esindaja ning oma kogemusi ringmajandusega jagavad maakonna ettevõtjad. Ühisel arutelul heaks kiidetud maakonna ringmajanduse arendamise tegevussuundasid ja tegevusi kasutatakse sisendina Põlvamaa arengustrateegia tegevuskava ettevõtlus- ja majandusvaldkonna uuendamisel.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud! Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine SIIN . Palume seda teha hiljemalt 15. novembriks.

Ürituse toimumist rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi projektist „Põlvamaa PATEE programm 2020-2023".

Lisainfo:

Aivo Ülper
SA Põlvamaa Arenduskeskus arendusspetsialist
+372 53008771

eu