Uudised

Põlvamaa rohelised ringid kui omanäoline rohelisem ärimudel
2023-04-19 09:06:00

Eile, 18. aprillil kogunesid Põlvamaa roheturismi edendavad ettevõtjad Ajurünnakustuudios Loovusait, et vaadata üle oma väärtuspakkumine ja otsida vastust küsimusele, kuidas Põlvamaa roheteemad enda kasuks tööle panna.

Ajurünnakustuudios toimunud kokkusaamise näol oli tegemist II koolituspäevaga Põlvamaa roheliste ringide arenguprogrammist, mille lõppeesmärk on tõsta Põlvamaa roheturismi kaardile ja kutsuda rännuhuvilisi üles otsima reisides võimalusi rohelisemaid valikuid tegema.

Eilse koolituspäeva fookuses oli ärimudelite arendamine pannes ennekõike rõhku ettevõtjate omavahelisele koostööle ja kliendi kui Põlvamaale oodatud külalise soovidele ja vajadustele. „Tegemist oli tõeliselt inspireeriva koolituspäevaga, kuna see näitas suurepäraselt kätte, milline potentsiaal meie turismisektoris kasutama on“, võttis päeva kokku SA Põlvamaa Arenduskeskuse rohemajanduse suunajuht Kanni Kallastu.

Ühtlasi oli koolituspäev sisendiks uuel nädalal toimuvale Põlvamaa roheliste ringide häkatonile, kus hakatakse rohelisi ringe kokku panema ja Põlvamaa külalise jaoks mugavamaid lahendusi otsima.
Põlvamaa rohelised ringid valmivad juba käesoleva aasta turismihooajaks ning ootavad Põlvamaa külalisi (taas)avastama Põlvamaad kui rohelist oaasi.

Projekti rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi projektist „Põlvamaa PATEE programm 2020-2023".

eu